Logo WsportU_icons-05

WrelaxU

Sportmassage

Ondanks een goede opwarming kunnen spieren na het sporten moe en stram aanvoelen. Een doelgerichte massage werkt dan echt fantastisch. De spieren worden weer soepel en je kan veel sneller weer trainen.

Een sportmassage verbetert de doorbloeding en zorgt voor afname in de spierspanning. Gevormde afvalstoffen (o.a vocht en melkzuur) worden beter afgevoerd. Bovendien werkt een sportmassage relaxerend en wordt de productie van het hormoon oxytocine gestimuleerd. Dit is een hormoon dat de weerbaarheid tegen stress verhoogt en je opnieuw  meer energie geeft.

Een goede massage is niet alleen heilzaam na het sporten, er gaat ook een preventieve werking van uit. Wie soepele spieren heeft, zal ook minder snel blessures oplopen.

Intensieve sporters hebben er dan ook baat bij zowel voor het sporten (wedstrijd) als erna een massage te ondergaan. Pre-activiteitsmassage brengt de spieren op de juiste spierspanning waardoor blessures voorkomen worden. Post-activiteitsmassage stimuleert de afvoer van afvalstoffen en melkzuur waardoor het herstel van de spieren optimaal is.

 

Prijslijst

Sportmassage van de onderbenen       40 min      30 euro

Sportmassage van onderbenen, rug, schouders en armen     60min      50 euro

 

 

Relaxatiemassage

Geniet van een ontspannende zachte lichaamsmassage en laat je geest en lichaam tot rust komen.

Mensen met veel stress en hoofdpijn hebben dan meer baat bij een anti-stress massage. De nek- en schouderspieren worden losgemasseerd, de spierspanning van nek naar schedel mindert en de hoofdpijn verdwijnt geleidelijk.

 

Prijslijst

Volledige lichaamsmassage met etherische oliën    75 min – 60euro

Anti-stress rug, nek en hoofdmassage     30 min – 25 euro

NIEUW: sauna en massage 120' - 120 euro Deze prijs omvat gebruik van sauna voor 2 personen, handdoeken, badjassen, thee, water en 2x rugmassage van elk 30'.